Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 2. januar 2011

Første sett i 2011!!

Riktig godt nytt år til alle mine blogglesere!Det har vært veldig stille her på bloggen i det siste,noe som skyldes flere ting- syrommet ser bomba ut siden vi pusser opp og skal lage nye rom til ungene+nytt syrom/arbeidsrom til mannen er alt stuet inn på ett fra før av overfullt syrom.Da frister det ikke like mye å sy så jeg gleder meg til det nye syrommet er på plass og da skal dere få se bilder av herligheten.Ellers har jeg hatt bakedilla i julen-jeg fikk nemlig en fantastisk bakebok til jul av Morten Schakenda så her har det gått i brød og pizzadeiger istedetfor nål og tråd. Idag måtte jeg få fingen ut å sy litt siden dette settet skulle være bursdagsgave til en herlig gutt som blir ett år nå i Januar. Settet er str 86.Mønstrene er egne og jeg ble superfornøyd med bodyen-syns lukkingen nede ble kjempefin.Stoffer kommer fra Cetho og Sydilla. (750 kroner for settet)

11 kommentarer:

Thea sa...

Superfint set!
och finishen på bodyn var grymt snygg!

W collection sa...

Oh, vilket gulligt set och gillade knäppningen på bodyn starkt!

Bustråden sa...

fint set och bra knäppning på bodyn, måste jag prova

dajj sa...

Verkligen helt galet snyggt! Gillar knäppningen riktigt mycket. =)

Kaoz sa...

Godt nytt år!!

Utrolig herlig sett!!Og lukningen på bodyen ble kjempefin!

Findus sa...

Herlig søtt sett :) Gleder meg til å se syrommet , mitt er og overfyllt .... ikke like fristende å gå dit da nei .. skjønner hva du mener . Godt nytt år til deg !

IJ sa...

Så mykje fint du har laga sidan sist eg kikka innom deg! Godt nyttår til deg!

Gekko sa...

Kjempefint set! Skjönner veldig godt at du er förnöyd.
Godt nyttår til deg også, gleder meg til å fortsette å fölge bloggen din i det nye året!

MinaMirakel sa...

Vilken välarbetad body, hela setet är jättefint!/Åsa

Janet sa...

Kjempefint. Kjekt med hele sett da!
Godt nytt sy-år ;)

Janomine sa...

Så fint det var! Jeg har funnet mye inspirasjon på bloggen din, men som helt nybegynner bak symaskinen har jeg en lang veg å gå! Men i det siste har jeg fått sydd et par bukser i alle fall ;)