Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 12. januar 2011

Bodyer til ein Heilt spesiell gutt!

Denne bestillingen har jeg kost meg veldig med.Den kommer fra ei nettvennine som skal gi disse i gave til nevøen sin.Han sitter i rullestol og for å slippe at genseren sklir opp hele tiden har jeg sydd 6 bodyer i str 110+ .For ei snill tante han har!Nå håper jeg inderlig klærne faller ismak og blir ok i str.De er nok heller litt store enn for små ihvertfall men da vokser han jo inn i de. Jeg har fått velge alle farger og kombinasjoner selv+ body modell. Valgte å lage V-hals så det ble mer lik genser+ litt videre modell enn vanlige bodyer.Noen er med markert v-hals mens andre mer en v-bue.Syns det var fint med begge deler. Stoffene er fra Cetho,Sydilla,Texart og Jofotex.Gode myke stoffer.Favoritten min tror jeg er flodhestene til cetho-det stoffet var vanskelig å matche syns jeg først siden den brune fargen har mye oransje i seg og er forholdsvis dus,men sammen med offwhite hilcointerlock ble det superflott syns jeg.De stoffene er like i kvaliteten også altså utrolig myke.Jeg hadde kun en meter flodheststoff så baksiden fikk være hvit den også noe som ble en kul effekt syns jeg. Ellers liker jeg godt kombinasjonen med Jofotex elefanter og skyer fra Cetho også. Er det andre som ønsker å bestille større bodyer ligger prisen på disse fra 380-450. Mønster er eget. Her ser dere de to ulike hals-typene.Kun en liten søm som skiller men litt anderledes blir det.

13 kommentarer:

Pintse sa...

How lovely little clothes!! :)

Thea sa...

Vilka fina!
Halsringningen var snygg också, tycker jag! Och kul med olika tyger fram o bak.

Agnetha // Lilofant Design sa...

Jättefint!!!!!

Anonym sa...

Du er så flink!! Blir inspirert og glad av å se alt det fine du lager:-)

Hegeslilleboble sa...

De var veldig fine! Snilt og smart av tanten:)

Marianne sa...

Så utrolig flotte stoff kombinasjoner! Jeg vet at mange rullestolbrukere savner rullestolvennlige klær, så dette er nok midt i blinken for gutten!

MinaMirakel sa...

Helt fantastiska, snygg halsringning!/Åsa

Lillis sa...

så flotte de var!!!

stjerneglass sa...

Du, altså!
Superflink!!
Galkult!

Karen sa...

Eg har utfordra deg Kristin

Ann Kristin sa...

Kjempe tøffe bodyer! Smart tenkt å lage body i så stor str, er jo ikke noe deilig når genserene kryper oppover! Halsen var kjempefin!

Mayeliz sa...

Kjempeflotte plagg. Fargerike og flotte :-) likte de fine v-halsene dine

Syserine sa...

Så profft sydd! Fine, fine kantband.. Så göy å kunne lage noe til et litt spesielt behov!