Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 6. desember 2010

Ull er gull!!

Da har jeg endelig fått testet ut å sy i ull.Her har jeg brukt tovet ullstrikk og kantet med ulljersey.Jeg skulle nok hatt tak i ullribb til armene men prøvde med jersey denne gang.Det er lite spennende ullstoffer å få tak i så jeg håper noen av nettbutikkene som selger stoffer etterhvert kan ta inn/evt produsere ull med tøffe mønster som egner seg til bodyer osv. Ull/silke hadde vært en drøm da.. Mønster på denne dressen er eget og føttene kan brettes over slik at man ikke behøver sko på.Knappene er vintage fra knappeskrinet mitt-syns de passet superbra til dressen. Str 74++ og prisen for denne er 600+porto.

11 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Den ser jättegosig och varm ut!/Åsa

Løvebrøl og Apestreker sa...

Denne så deilig ut!! Og helt enig i at noen godt kunne produsere/ selge noen herlige ullstoff ja. Ull på de små er jo bare helt skjønnt! Det er jo kaldt selv her i Rogaland nå!

sheweb.se sa...

Ser supermysig och varm ut!

Mvh Sara, sheweb.se

Syserine sa...

Jeg sitter og syr i ull nå! En babus/ull singeljersey fra finske Myllymuksut. Det eneste setedet jeg har funnet ulljersey, de har både interlock och ribb samt en mönstret med pinnsvin på. Tips gjerne om du finner noe annet!!

MARIAHS sa...

Kjempe fin,deilig og synes den grønnfargen så fin ut:)
Ull er kjempe deilig.
Jeg sydde kåpe i ull med tilbehør til min datter i vår, og er kjempe fornøyd med kvalitet.
Da kjøpte jeg hos hege på klepp:)Tror det var kokt ull i Cerice.. Du kan se kåpa med tilbehør på min blogg..
Den var en av de første tingene jeg blogget om,så du må desverre gå på eldre innlegg flere ganger nederst på siden.. Du ser:)
Keep up the good work:)

Hegeslilleboble sa...

Den var kjempefin og tøff, knappene passet veldig bra!!!

Ann Kristin sa...

Utrolig fin!Godt å ha nå på vinteren;) Hvor har du fått tak i tovet ullstrikk?

SiriR sa...

Så lekker den ser ut! Deilig og varm tipper jeg:)

Anonym sa...

Så tøff dress! Knappene gjorde virkelig susen!

Nanna sa...

Så nydelig! Ååh! :) Hurra for ull!

Fit mum sa...

Den ble kjempe flott! Du har vært dyktig altså. Og jeg er helt enig; hadde vært topp om noen (nett-)butikker kunne ta inn ulltekstiler!