Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 30. november 2010

Gensere til tøffe gutter!

Den med hette er str 5 år og solgt,den andre er str smal 3 år og til salgs.Herlige stoffer fra Texart og Mjuke tyger.Syns det ble en kul match med stripete velour og frotte` traktorer. (Hettegenseren koster 400,den andre 350)

8 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Ah- den ble knallkul! Bendik vil nok synes den er helt toppers!!!

LilleRosin sa...

Åh, så fine!

JuMel sa...

Väldigt fina bägge två!

Monikum sa...

Åii, disse ble virkelig stilige!!!

Aleisa sa...

OHHHH, jag gillar både tröjor, men det med hette är suverän!, vilken fin frotté, köpte du hos cheto? jag blev sugen för en liten bit, men jag har tjejer, som förresten är nu i rosa period igen!

MinaMirakel sa...

Fantastiskt snygga tröjor!/Åsa

Anonym sa...

Skikkelig tøffe og aldeles nydelige farger :)

Kaoz sa...

Råtøffe gensere i herlige farger!!