Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 21. november 2010

Traktor-pysj

..eller heldrakt om du vil.Denne ble er sydd i den skjønneste frotte`en fra Lasten Metsola kjøpt hos texart.no.Skikkelig kul og minner endel om Moods of Norway-traktoren må jeg si. Mønsteret var i utg.punktet med knapper på rygg men det syns jeg virket ubehagelig for babyer å ligge på så da endret jeg mønsteret.Jeg har også smalnet det litt inn og endret halsen+ ermene litt så det er ikke mye igjen av orginalmønsteret.Knappeåpningen forann er inspirert av en nøstebarn-pysj vi har.Veldig lettvindt å sy og ble skikkelig søt syns jeg.Har ikke bestemt meg om denne blir i heimen eller selges videre... str 74 og prisen på denne blir isåfall 490. EDIT: Oppdatert med lik pysj i grønn traktorfrotte`str 80. Denne er knappingen litt anderledes på,jeg har satt på de øverste trykknappene før jeg sydde fliken med kantbånd rundt så syns ikke knappen fra forsiden og sømmen blir ikke så sjenerende og klumpete.

6 kommentarer:

Hello sa...

Kan du verkligen sälja den? Den är superfin! Klart Anton ska ha den!

Ann Kristin sa...

Så tøff heldrakt! Utrolig kult stoff!

MinaMirakel sa...

Jättefräck, fint mönster på tyget!/Åsa

Silje sa...

Så utrolig lekker den ble! Er så imponert over hvor fine resultat du får med kantebåndsapparatet!
Jeg sliter fortsatt emd instillingene for å få det perfekt, å synes aldri sømmen treffer på riktig sted!!

NYYYDELIG

HildeM sa...

Kjempestilig!

God helg!

Klem

Holdbart sa...

Så kul pyjamas!