Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 27. november 2010

"med oppover snabel!!"

..slik lød bestillingen fra ei vennine;) Så da har jeg laget en genser i str 86 med oppover snabel!De er jo virkelig glade og søte elefantene til znok så jeg forstår godt at valget fallt på dette stoffet. Lagde en i str 80 i samme slengen som jeg skal gi i barselgave.Sistnevnte med bred ribb i halsen. Stoffer er fra Cetho,Stoff&Stil og Tygpyssling. Dagens tips: Vaskelappene kjøper jeg av Bibbis textil.Hun har også supergodt mønsterpapir.Jeg har til nå brukt S&S sin Mønstervlies men den Bibbi selger på gul rull er MYE bedre.Den er stivere og man kan lett skrive på den med en penn e.l. Delene brettes lett sammen og det er i det hele tatt endel kjekkere å tegne mønster(for det er ikke det kjekkeste med syingen syns jeg...;)) (300 kroner)

3 kommentarer:

Janet sa...

Hehe. Jeg liker best oppoversnabler...;) Hehe. Den ble kjempefin!
Så rask du er. Han blir nok fin i den...

dajj sa...

jättefina!

Hegeslilleboble sa...

Knallfine!!!