Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 18. november 2010

Julekjoler...

...OG søskenmatch-for en kjekk bestilling! Den måtte jeg bare gå igang med straks selv om bestilleren sa det ikke hastet.Spent på om de faller ismak,jeg syns de ble kjempeflotte sammen.Istedetfor velour har jeg denne gang brukt Hilco sin sommerfrotte`.Det blir alltid varmt nok når gavene skal åpnes og det er fyr i peisen så dette tror jeg blir dilig for jentene.Jeg kjøpte den hos Tygpyssling men jeg tror Sydilla også har/har hatt samme sort.Det prikkete stoffet er igjen fra Texart.Litt prikker gjør susen!! Str 128/130 og 80.Mønster er omgjort av flere og kan nok kalles eget. (380 for den lille og 560 for den største)

6 kommentarer:

Monikum sa...

Flotte kjoler.

Älskade Hjärtegryn sa...

Underbara!

sjeroks sa...

gu så fine de var:D regner det blir ett par veldig søte jenter i julen:D

Aleisa sa...

de ska bli säkert sötaste systrarna på jul! vad fina! jag blir så glad när jag kommer på besök här, så mycket och allt lika speciellt!

Nita sa...

Kjempe søte kjoler :o)
God helg!!

MinaMirakel sa...

Underbara klänningar, verkligen juliga!/Åsa