Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 2. november 2010

Kalendergaver

Nå nærmer det seg Desember og pakkekalender.I år får Annika og Anton pakke annenhver dag-ikke at Anton forstår så mye av det enda men Annika har godt av å lære seg at de er to.(Og jeg orker ikke tanken på 48 gaver etterhvert...)Så nå har jeg kjøpt inn smokker og diverse til Anton og litt "nødvendige" småting til Annika som skal pakkes inn.Itillegg tenkte jeg at dukkeklær nok ble en hit så da har jeg startet å sy noen sett.Her er første sett ut.Skjørtet er klippet på feelingen og var en rest så der er skyene feil vei,men tenker at mottakeren syns nok det går helt fint.Snurreskjørt er nemlig det gøyeste som finnes så det er klart dukkeLise må få ett slik.Omslagstrøya er tatt utgangspunkt i ett prematur mønster men endret litt slik at det blir lettere for en fireåring å kle av å på. Stoffer fra Jny/Cetho.

4 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Så sött, kan tänka hon kommer att bli glad!

Anemone.made sa...

så knall-fine!!!!

Hegeslilleboble sa...

Kjempesøtt sett!!

Kristine sa...

Takk for et godt julekalendertips!