Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 2. november 2010

Dukke-bukse

Enda en kalendergave.Denne gang en selebukse i prematurstørrelse 45.Den ble litt vid rundt ermene for dukka som ikke har allverdens med skuldre,men den duger nok bra denne også vil jeg tro.Stoff fra..hm..var det Tygpyssling mon tro?Det er sånn Piquetrøye stoff ihvertfall.Kantet med interlock fra Jny/Cetho og ribb fra Jofotex. Sånne seler er skikkelig hat å sy,men hva gjør man vel ikke for snuppa si?

5 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Söta :)

//Lina

MinaMirakel sa...

cute!/Åsa

OYB sa...

Jättesöta!! Du är så himla duktig!

Helena sa...

Vilka söta!

Du har en award att hämta hos mig! :)

SiriR sa...

Så søt dukkebukse!