Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 31. oktober 2010

Genser-tunika-sak

Ja sånn kan det gå når man har akkurat litt for lite stoff til en tunika;) Syns det ble en fresh variant og den kan fint brukes til tights f.eks. Str 104 og bestillt til ei superskjønn tulle jeg vet om:) Stoff fra Jny/Cetho, mønster er egenmekka ut fra flere+ tegnet litt om. (350 kroner)

6 kommentarer:

Anonym sa...

knallfine!
glede meg te å prøve den på!
solgt! ;)

MinaMirakel sa...

Underbar, kul avslutning!/Åsa

bergitte sa...

herlig :) det ligger en award til deg på bloggen min :)

bergitte sa...

herlig :) det ligger en award til deg på bloggen min :)

Hegeslilleboble sa...

Kjempefin!

Helene sa...

Hei Kristin! Helene, lillesøster t Marita her :-)..hu sgo jo aldri tipsa meg om bloggen din ;-) komme jo t å bo innpå her de neste ugene. SYKT mye fint du lage!!! blir heilt fasinerte eg...*beundrer*...å så lure eg på ein ting...har akkurat kjøpt meg symaskin sjøl, å så lure eg sånn på kor d e muligt å få tag i kjekke mønster hen?...någe seie meg at du ikkje trenge mønster, men kanskje du har någen tips alligavel :-)...hb alt står bra t me deg å dine! :-) klem