Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 30. oktober 2010

Bukse,body og smekke.

Da er jeg ferdig med ett bestillingsett i størrelse 80.Bodymønster er en miks av en kjøpebody og ett annet mønster,smekka er tegnet av en Pippi smekke og endret litt på og buksa er eget.Skuldrene på buksa er sterkt inspirert av Gekko.Hun sydde en kjole med lignende skuldre nå nettopp og jeg syns det ble veldig dekorativt å kante slik samtidig som det er enkelt og blir praktisk i bruk.Jeg kikket på en body fra nøstebarn da jeg tegnet skuldrene for de har lik hals/skulder. Stoffer denne gang er fra Jny/Cetho ,lilla ribb fra Jofotex og offwhite kanting fra Sydilla. Lilla fargen ser som alltid ikke særlig ok ut på bilder,men velouren er skikkelig dyp og flott i fargen. (80 for smekke,250 for body og 350 for buksa)

7 kommentarer:

Benglan sa...

Åh vad jag blev förtjust i den där byxmodellen! Och det är väldigt fräscht med vita kantband! (men kanske inte lika praktiskt :))

OYB sa...

Vilket sött set!

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Den bodyen var bare rålekker. Har stjernestoffet i rødt og gult, men ser at jeg må få tak i det lilla også. :)
Takk for titten!

sjeroks sa...

Du er bare så utrolig flink. blir så inspirert av deg. utrolig hva du får tid til med en liten Anton i hus. Som foresten er helt nydelig på bildene.
Ønsker deg en nydelig søndag
klem fra siri

baboo sa...

Utrolig fine klær du lager!!! Så gøy at jeg fant bloggen din! Nå har jeg lagt meg til som følger :)

Hello sa...

Åh, så fint! Lila är alltid min favorit! :)

Janomine sa...

Hvilke trykknapper bruker du? Jeg har såvidt prøvd trykknappene fra Stoff og Stil og syns at de er fryktelige harde å opne, dvs at man må være veldig forsiktig for å unngå å ødelegge stoffet rundt. Har du noen gode tips her?