Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 28. oktober 2010

Handlenett

_Endelig_ skal svigermor få seg nytt handlenett..helt i starten av min sykarriere,altså for ca 2 år siden sydde jeg ett handlenett av ett gammelt loppis dynetrekk.Dette fikk svigermor og jeg tror ikke jeg lyver når jeg sier hun har brukt det hver dag siden.Nå er det så (opp)brukt at det flusser seg i stoffet og er ikke videre pent,men dette ble en så stor favoritt at hun nekter å kaste det.Hun har hintet endel om at hun ønsker seg ett nytt og endelig fikk jeg fingen ut å sydde ett.Disse er superlette å sy og det gikk mye raskere nå når jeg har overlock og er blitt litt flinkere med maskinen;) Stoff tror jeg er Amy Butler(?),foret med ett bomullslaken.I bunn inni har jeg samme stoff som utenpå-syns det ble litt stilig.

5 kommentarer:

hannemor sa...

Den var stilig! KJempefint stoff. Jeg har bloggen din i bloggrullen min, og finner masse inspirasjon her. Jeg er ganske fersk på syfronten.

Janet sa...

Kanonfint. Du er bare så utrolig flink.

duBedåre sa...

Herlig nett og heldig svigermor! (o:

Hegeslilleboble sa...

Så fint! Tenker svigermor blir fornøyd nå:). Skal si du er i "sy-vinden" for tiden:). Flinke du!!!

tinemari sa...

Stoffet var jo bare hærlig!! Du kunne ikke tenke deg å dele mønstret på veska med meg? Den var kjempefin, trenger noen litt enkle prosjekter å komme i gang med :)

Ha en fortsatt fin helg!