Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 13. juli 2010

Nytt selebuksemønster

Nå har jeg mekka og mekka på ett nytt selebuksemønster og begynner å bli ganske så fornøyd.Den øverste er den siste jeg lagde.Den er i størrelse 50/56 og måtte selvsagt få lommer på..hehe viktig det for en lillegutt på noen uker;) Denne fikk ribb nederst-det er tross alt det mest praktiske syns jeg.Tenker jeg beholder denne til lillebror.Edit:for liten til lillebror med sine 54 cm og tøybleiestump..litt vanskelig å kneppe sammen knappene på denne så den er tilsalgs for 230 kroner. Sommerfrotte`fra Tygpyssling og Hilco tror jeg dette er.Knapper fra KAM. Den grønn/gul/hvit stripete er størrelse 62++ vil jeg tro.Dette var den første jeg testet ut.Nydelig frotte`fra Lasten Metsola,og perlemorsknapper fra Prym. Den brun/oransje/hvit stripete er en smal str 56.Denne er også laget i Lasten Metsola sin herlige frotte`og med KAM knapper. Ringene til skuldrene er kjøpt på en lokal hobbybutikk til 1 krone stk.Genial og dekorativ løsning på selene så kan de lett strammes eller slakkes etter behov. Brun bukse gitt bort og den grønne er til salgs.(290 kroner)

18 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Dom blåa byxorna är underbara!/Åsa

OttoPippi sa...

Nämen jösses!!! Vilka UNDERBARA byxor!!!! Dom blå är fantastiska men jag gillar allihop!!! Wow!!

Retro Elephant sa...

Fina byxor :) De blåa är min favorit!

//LIna

fabelblå sa...

De blå er også min favoritt! Veldig flotte!

Gekko sa...

Kjempefine bukser!!

od Andulky sa...

Helt underbara!!!! Snyggt med KAMknapparna!

Miiaoo sa...

Jättefina! Gillar också dom blå bäst! Men alla är fina!

JuMel sa...

Så läckra brallor men de blå är helt klart snyggast!

SiriR sa...

Åh, så herlige bukser! Skikkeligkule alle sammen. Og smart med ring løsningen på selene:)

Anonym sa...

Kjempefine bukser. Likte særlig godt den blå. De hvite stripene var veldig dekorative og gjorde helheten så stilig! Ser ut som du har lyktes bra med det nye mønsteret:)
Ha en fin dag!

rockefår sa...

Jeg har jo laget lignende,i større størrelser, men måtte bruke D ringer da jeg aldri har funnet runde ringer. Runde ringer er helt klart best.

Den blå buksa er min favoritt, men fine alle sammen.

Klara sa...

For noen fantastisk gode bukser. Likte aller best de blå. Ribb er bare et must til barn som vokser. Det forlenger hvertfall levetiden på buksene en del!!! God sommer. Lykke til viderer med rugingen!

mamma i nord sa...

Disse buksene dine var alldeles hærlige. Tenk så fin de blir på en bleierompe da ;-)

Hawk and Weasel sa...

Vilka schyssta braxor!

Jubel sa...

Superfine bukser!! Slenger meg på de fleste andre med at den blå var den fineste ja :)
Jeg har også tenkt på løsningen med ringer (etter å ha sett på Moon-buksene jeg har hatt) men vært litt nervøs for at det skal bli kopi...men, de sitter vel ikke på rettighetene til å bruke ring i selene heller ;)
Hvordan har du fått til kantinga rundt lommene? Synes det er så vanskelig å kante når buen går den veien uten at det rynker seg for mye. Men kanskje lettere med tynn interlock?

Karen sa...

Kjempefine buker Kristin.
Sikkert herlig til lillebror den blå.

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Så herlige bukser! Du er råflink!

Janet sa...

De var knallfine de der!