Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 10. juli 2010

Kjole og babysett

Enkel kjole i litt anderledes fargekombinasjon.Syns den lyseblå ble litt stilig til det røde og hvite.Størrelse 110/116 år og muligens en bursdagsgave.Mønster er eget og stoff er fra Jny/Cetho og Tygpyssling. Babysettet er str 56 og alle stoffer fra Tygpyssling.Body,knelang shorts og teppe.Baksiden av teppet er i suuupermyk frotte`.Egne mønster på alt her også.

8 kommentarer:

rockefår sa...

Flott som vanlig. Jeg synes ofte det er flott med turkis til rødt så hvorfor ikke blått - passer fint det også. Hadde det ikke vært for at det var en kjole ville jeg kalt det perfekt unisex!

JuMel sa...

Så fint alltihop är! Gillar kombon med blått till de röd/vita husvagnarna.

Fit mum sa...

Den kjolen var bare såååå fin! Kjempe stilig med de blå kantene! Og så fint du syr kantbånd; jeg er desperat på å lære meg en god teknikk!!

OttoPippi sa...

Snyggt!!! Älskade fordonsklänningen! Snygg kombo!

Retro Elephant sa...

Jättefina!

//Lina

Miiaoo sa...

Å så fint!! Du är verkligen jättebra på kantbanden! Jag vill också kunna så bra!! =o)) Superfina kombinationer!!

duBedåre sa...

Du syr altså så masse nydelig!!!

SiriR sa...

Åh, så mye fint! Du syr så utrolig lekre ting:)