Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 21. juli 2010

Sommerdrakt og bodyer

Sommerdrakt med 3/4 lange armer til ei lita snuppe.Denne er str 56 og sydd i herlig uglestoff fra Jofotex og ribb fra Cetho. To bodyer bestillt til ett par tvilling gutter.Disse er str 68 og stoffene kommer fra Tygpyssling og litt interlock til kanting fra Cetho.Tynne fine stoffer som er perfekt til bodyer/undertøy. Alltid gøy å sy til tvillinger og matche litt. (400 for sommerdrakt,230 pr stk for body)

7 kommentarer:

Bustråden sa...

Vad fina de var alla tre!

KRUMELEJ sa...

Himmel vad söta!

MinaMirakel sa...

Älskar dom med ugglorna!/Åsa

Allis i Eventyrland sa...

Så utrolig flink du er til å sy! :)

Aina sa...

hei:)jeg er stadig innom bloggen din og syns du syr utrolig mye flott babytøy, og jeg har lagt deg til på bloggen min:). Men jeg har et lite spørsmål som jeg håper du vil svare på.....
hva for en maskin bruker du til kanting av babytøyet?? jeg skal ha meg en ny maskin som skal brukes til bla.annet kanting, men vet ikke helt hva jeg skal velge...Jeg hadde blitt takknemmlig for svar:)
mvh Aina

Maria sa...

Så herlige klær du syr! Det uglestoffet er så fint, og utrolig søtt med matchende klær til tvillinger.

Ha en fortsatt flott helg!

6-barns mamma sa...

Vad du gör fina kläder!!! Tycker jättemycket om de i detta inlägg och byxorna i inlägget under, speciellt dom bå byxorna - dom är så fina!