Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 5. april 2010

Sommergarderoben neste stopp:)

Nå kjenner jeg tiden er inne til å sy litt lettere vår og sommerklær.En kjole som denne kan man jo fint ha en tynn genser under og evt en bukse eller tights så jeg tipper frøkna i huset starter bruken allerede nå. Denne kjolen er eget mønster og lommene klippet på måfå;) Gøy å sy på denne måten men om det er særlig lurt dersom noen vil ha lik er jo en annen sak..den tid og den sorg. Blomsterstoffet er fra Tygpyssling og kantene fra Cetho/Jnydesign. Jeg tror jammen jeg skal kjøpe litt mer blomstrete jersey/interlock stoffer snart-de er bare perfekte nå til sommeren. Denne er str Annika håper jeg(4-5 år)

2 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vilken underbar klänning, jag gillar fickorna jättemycket!/Åsa

Hello sa...

Standardsvaret då är: Ja, nu gör jag ju bara en av varje sort, för jag vill att mina kläder ska vara unika, men jag kan göra något liknande :)

Klänningen är jättefin och fickorna inte minst!