Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 3. april 2010

2 hettekjoler til.

Idag har jeg kosa meg med å sy disse herlige fargeklattene.Tror det blir de siste sånne kjolene på en stund.Nå vil jeg heller sy noen andre modeller..litt sommerlig kanskje med korte armer,og muligens noen singoalla kjoler. Uansett disse er til to søsken. Fargen på den ene kjolen lyver veldig på bildet-den er nemlig rosa men ser rød ut her.Derfor matcher de bedre IRL;) Str 3 og 4 år.Stoffer fra S&S,Jofotex,Cetho/Jny design. Mønster er egenmekka. En av mine laster når jeg syr er at jeg hater å tegne mønster...derfor bruker jeg gjerne en str jeg har tegnet å forstørrer opp litt.Resultatet blir bra-men er ikke så veldig lurt når noen bestiller en maken kjole da...men men er det som er litt av sjarmen med ett "Heilt spesiell" plagg...;) (460 og 480 kroner)

5 kommentarer:

Janet sa...

Kjempefine! Du er god.

Äppel Päppel sa...

Underbara, lekfulla och färgglada!

Kaoz sa...

Lekne og glade fargeklatter av noen kjoler!! Kjempefine=)

Shamu sa...

Nyydelige kjoler som alltid vennen!!
Men jeg hadde virkelig ikke gjettet at du hatet å tegne mønster. Du har alltid fremstått som ett av mine forbilder i det å tegne og teste og og prøve nye mønster. JEg kommer jo aldri så langt engang, fordi jeg hater å tegne mønster.. hihi..

Sjarm skal det være, det er det som er kooos!
Du er kjempeflink, kreativ, leken og kunsterisk! Gleder meg til sommerkjolene!

annesand sa...

Herlige hettekjoler dette, altså! Blir alltid så glad av å besøke bloggen din!
Har en liten award til deg i bloggen min ;)