Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 5. april 2010

Nok en sommerkjole:)

Mens Annika og nabojenta løper rundt i hagen og koser seg,sitter hu mor på syrommet og koser seg;) Samme type kjole som forrige innlegg,denne gang med herlig uglestoff fra Jofotex og interlock fra Cetho/Jny design.Dette økologiske uglestoffet må bare være den beste kvaliteten jeg vet om.Herlig å sy i,passe strekk og passe hold i. Jeg prøvde febrilsk å bli venner med fallguiden til cover proen,men uten hell..jeg får bare ikke dreisen på det..så da kantet jeg vanlig med overlocken for deretter å legge opp med coverproen uten å bruke fallguiden.Det fungerer det også men er sannsynligvis mye enklere om jeg og fallguiden blir venner...jaja en annen dag.. (ønsker noen å bestille en slik kjole er prisen 0-3 år 400, og 3-6 år 450 kroner)

6 kommentarer:

JuMel sa...

Så fin! Gillar verkligen fickorna, en "lagom" detalj som gör det där lilla extra.

Agnetha sa...

Så snygg!!

mamma i nord sa...

Så fin den var. Likte modellen og med de lommene ble det kjempefint.
Var jo kommet mange fine kjoler her nå.

alvinea sa...

Oh vilken härlig klänning! Kul modell med fina fickor, och härlig färgkombination!

SiriR sa...

Stilig kjole:)

Shamu sa...

Du lager sååå masse fit vennen, disse kjolene dine var ingen unntak! Kjenner jeg blir inspirer til å begynne å sy sommerkjoler til Alea også... for helårskjoler begynner hun å få litt av etterhvert.. hehe..