Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 20. april 2010

Flodhester i lange baner.

Fortsetter i samme ånd med to heldrakter i str 68/74. Eget mønster og stoffer fra Jofotex+ litt interlock fra Cetho/Jny design. Den stripete ribben fra Jofotex er skikkelig herlig-veldig god stretch og myk. (450 pr stk)Begge er gitt bort.

11 kommentarer:

Venke sa...

Du er i siget med dresser for tia ser jeg - flotte alle sammen og så herlige plagg for små krabater!:)

MALENE sa...

Er vild med alle de stoffer du fremviser fra Jofotex - kan se de har en netbutik, men det er vist dyrt at få sendt til Danmark:( Det er rigtig fine ting, du får syet:)

Anonym sa...

Så flotte - digger de flodhestene :)

MinaMirakel sa...

Så fint det är med dina tryckknappar, är det plast?/Åsa

Veronica sa...

Utrolig flotte heldrakter!! :)

mamma i nord sa...

Så mange hærlige heldrakter.

jenny sa...

Superfina bodysuits, du får verkligen till halsen snyggt.

SiriR sa...

Nydelige!

sjeroks sa...

Jeg blir helt matt når jeg ser alt du får til. du er utrolig flink, og disse heldressene er kjempe nydelige:D

klem med ønske om en fin dag:)

Heidisen sa...

Sånne skal jeg bestille en dag! Magerusket må bare skjønne at det skal på plass først :knegg:

rockefår sa...

Du har laget så mange flotte heldrakter!

Jeg har tegna et mønster og tester litt med sånn konvoluttåpning - veit ikke om det blir noen suksess. Jeg aldri har sett mønster på det, men jeg har nå hoppa i det og du verden som jeg ønsker meg en coverpro med kantabåndsapparat - det er mye kanter som tar tid på vanlig maskin...

Nå skriver jeg meg bort her, jeg lurte på denne KAM pressen du har kjøpt, bruker du den til jerseyknappene i metall også, eller er det prym som gjelder? Hvis du bruker KAM pressa, er det
egne metall/jerseyknapper til den?
Trur jeg leste noe om at det var eget verktøy iallfall!?
Trur jeg er i ferd med å bli litt "gadgetfreak", man leser jo om så mange gode hjelpemidler i diverse blogger... og noe annet enn hammer til knapper ville iallfall være bra. Men hvilken ville du selv valgt nå når du har prøvd begge typer.

Håper du har et svar til meg om ikke så altfor lenge! Kanskje jeg likegodt kan kjøpe med meg noe fra Frankrike før vi reiser hjem til Norge.