Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 20. april 2010

Dobbelt opp..;)

Noen ganger klipper jeg dobbelt opp og syr to like plagg.Det går jo utrolig mye fortere så sånn sett er det jo smart,men somregel blir det kun ett av hvert plagg her på bloggen. Denne gang derimot tenkte jeg å legge ut heldrakten for salg,men siden jeg vet jeg får fryktelig lyst å putte en i lillebrors kommode sydde jeg to;) Herlig økologisk soppestoff fra S&S og ribben er også derfra.Litt tykk til å kante med i coverproen og ikke minst når trykknappene skal i men det gikk heldigvis bra. Str liten 74 på begge.

1 kommentar:

Hello sa...

Åh, så fina!!

Tänk i Babylock Evolve funkar S&S mudd perfekt till kantning, men singeljersey från exvis Jny eller mjukatyger, som jag har frstått att många med CP avänder, bara drar sig (i alla fall när jag syr...) Så olika det kan vara!