Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 21. april 2010

Sommerkjole til Annika:)

En stk sommerkjole neeesten klar...dvs jeg gikk faktisk tom for hvit tråd heeelt på slutten da jeg la opp fallen.Så det må jeg ut å kjøpe idag tenker jeg. Kjolen er str 5 år,og var faktisk veldig kjekk å sy.Jeg leser jo ikke oppskriften,bare klipper delene og durer i vei,men det gikk overaskende bra.Tror nok glidelåsen jeg har var litt vel kraftig,og lommene er ikke helt riktig laget,men pytt sann det funker og det er det viktigste. Stoff fra stoff og stil,og knapper og bånd fra samlingen min. Flere lurte på de knappene jeg har benyttet i heldraktene mine-det er plastknapper og tang fra KAM kjøpt hos Lykkedragen.no.

6 kommentarer:

Siren sa...

Så nydelig! Likte stoffet og detaljene kjempegodt:)

Janet sa...

Den var herlig! Minner meg om jordbær med fløte på...:)

sjeroks sa...

Nydelig<3 Å det stoffet var bare utrolig herlig. Kan tenke meg at Annika blir heilt nydelig i den.
klem

Monica sa...

Kjempesøt kjole!

MinaMirakel sa...

Den ser underbar ut, men kan vi inte få se den på tösen!/Åsa

Hello sa...

Åh så söt! Det lilla fjärilsbandet var ju verkligen pricken över i!