Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 19. april 2010

Heldrakt....til lillebror...;)

Idag har jeg tegnet av en heldrakt Annika brukte som liten.Denne var en klar favoritt og ble vasket mye.Det er enkelt å tegne av mønster fra en body/heldrakt o.l. Man vrenger plagget og vips har man fått med sømmonn og alt. Fordelen med denne er at det er perfekt vidde på den.De fleste mønster på heldrakter har en sånn ballong-form jeg ikke liker så godt.Dessuten var det gøy med annen hals og ike bare konvoluttåpning. Str på denne er 74 og de herlige flodhestene til Jofotex har fått følge av litt hvit interlock fra Cetho/Jny design. Alt i alt fornøyd utenom bommerten i halsen...den sømmen skulle selvsagt vært bak.. Her ser dere knappene jeg har brukt.Jeg kjøpte knapper og KAM knappepresse da jeg skulle starte å sy litt tøybleier.Først kjøpte jeg en liten og billig tang-ikke den orginale men det var bare frustrerende..nå har jeg lagt i litt mer penger og fått en stor knappepresse fra KAM. Verdt hver krone og det er gøy å kunne velge og vrake i alle de herlige fargene på knappene.

13 kommentarer:

grønn sa...

For en fin dress! Fasongen ser veldig bra ut!

Le Petit sa...

Fantastiskt fin! Tyget är ju så sött! Snyggt med vita knappar.

Floppetiflopp sa...

Den ble jo virkelig lekker. Fin fasong og artig stoff.

Kaoz sa...

Utrolig fin! Kuleste stoffet, og kjempefin fasong=)

Syserine sa...

proff!

Kort og Søm sa...

Kjempe fin!! :o)

Alice sa...

Fantastiskt fin! Mönstret på tyget kom verkligen till sin rätt.

Gunnhild sa...

denne var skikkelig proff! ..og herlig passform!
små barn er såå gode med litt tighte dresser ;)

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Du er virkelig flink! Bruker du alltid sånn presse til alle slags trykknapper? Jeg står med hammer og slår de i...litt tungvindt. Tør ikke prøve meg på heldrakt og bodyer da jeg må kante med noe, og jeg har ikke coverpro, bare vanslig maskin. Vet ikke hvordan jeg skulle fått det til..noen tips?

MinaMirakel sa...

Jättefin heldräkt!/Åsa

Anonym sa...

Heldige lillebror som får så masse flotte klær :) Denne heildressen var kjempeflott.

klaramell sa...

Kjempefin dress- både farger og fasong. Veldig greit å tegne av tidligere favorittklær:-)

jenny sa...

Jättefin!! Var har du köpt din kampress?
hälsningar
Jenny