Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 20. oktober 2009

Hahaha hvor blond går det ann å bli??

Problemet er løst ved hjelp av en medblogger!! Kjenner jeg er glad jeg ikke er alene om å ha få til feilen;) Jeg hadde tatt buksebeina feil vei...altså lagt til kilen der bena skulle være...Nå gikk det som en lek og buksa ble jo ENDEL kulere også... Regner med dere ser hvilken som er den rette...;)

3 kommentarer:

Madelene sa...

Åsch! Båda ser lika fina ut! Det ena paret till en bebis med kiss i blöjan, och det andra paret till en med lite mindre kiss i blöjan! :0D

Madelene sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SiriR sa...

Hi, hi, godt du fant ut hva som var feilen da!!
Ble litt sagge leggings aktige de som var feil:)