Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 21. oktober 2009

Undertøysett

Nok ett undertøysett.Denne gang str 4-5 år. Dette stoffet er det eneste jeg ble ltt skuffa av da jeg bestillte hos Jny design.Jeg trodde ikke det var så sterkt oransje og det brune syns jeg er veldig mørk brun på grensen til sort.Men sammen med brune kantebånd blir det litt bedre syns jeg.Det passer perfekt til ett fresht undertøysett da. Dette blir Annika sitt tenker jeg...om hun vil ha det da;) Det er virkelig en drøm å kante med coverproen.Nå må jeg bare ta meg sammen å bli kjent med fallefoten også...der er jeg feig og bruker fremdeles overlock+ elastisk rettsøm på den vanlige maskinen..

6 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Kjempefint sett! Jeg hentet en stor bunke jny-stoffer i går jeg også. Og er enig med deg.. Det orange stoffet her er litt annerledes enn forventet. Men lurt å bruke det til undertøy da! Det er jo sprekt, man kanskje litt for mye av det gode.. Og jeg mener det er svart mønster!

::Moia sa...

Har også fått en CoverPro i hus men den står foreløpig bare til pynt, vanskelig å starte på noe før jeg blir kjent med maskinen, så alt blir bare gjort på gamlemåten men maskinen gråter sine tapre tårer fordi den ikke blir brukt;)

Solveig Lövendahl sa...

Vilka superfina set du gör! Det gul-bruna med lejon och apor var också helt underbart!

Älskade Hjärtegryn sa...

WOW! Supersnyggt och det förra med apor lejon var precis lika läckert!

mamma i nord sa...

Ble ett flott undertøysett av stoffet.
Jeg synes det så kult ut da, men så liker jeg litt arge farger.

Klem

Doris_Assar sa...

Wow vad fint!!!