Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 20. oktober 2009

Hm...ikke helt venn med mønsteret idag..

Først ut kommer det ferdige settet i str 62. Trøyen er grei og den har jeg laget flere av før,men buksa derimot den var ett mysterium...nå skal det sies at jeg ikke er glad i å lese mønster jeg bare klipper og gjør det på min måte-men denne gang har jeg faktisk lest til øynene gikk trill rundt og fremdeles skjønner jeg det ikke... Vel tilbake til settet.Buksemønster er endret på,toppen er lik mønsteret. Herlige stoffer fra Jnydesign og litt interlock fra mjukatyger.Disse stoffene er så utrolig skjønne at jeg tror jammen jeg må bestille mer. (Genser 300, bukse/tights 200) Over til bukseproblematikken..den første jeg lagde lik mønsteret sitter på dukka.Den ble for vid i livet,for stram i bena og det brune feltet (kilen) fikk jeg absolutt ikke til å stemme med mønsteret.Etter mitt hode var det mye for langt(?) Så jeg endret bredde på bena,kortet ned kilen og laget buksa litt høyere bak enn forann+ en litt strammere strikk. Dersom noen har tips blir jeg svært glad for det. Buksa bak med god plass til bleiestumpen:)

6 kommentarer:

Hello sa...

Ingen hjälp här, dessvärre. Jag gillar inte riktigt kilen, så jag har inte gett mig på den modellen.

Trasslet till trots blev det ju snygga kläder till slut! Tur man kan och törs ändra och fixa tills det passar!

od Andulky sa...

Jättefint! Har heller inte provat med kil, bara till små kallingar..

SiriR sa...

Så fint dette og det forrige settet er! Herlige aper!

Har heller ikke prøvd dette mønsteret, så dessverre ingen tips.

Janne sa...

Jeg har prøvd dette mønsteret på buksa, og opplevde det samme som deg! ...helt til jeg oppdaget at jeg hadde lagt buksebena feil vei. Det jeg trodde var ned, var oppe på buksa. ...om du skjønner? Da jeg snudde opp ned på alt, så passet plutselig kilen :-)

Heilt spesiell sa...

Å hallo i luken!!!Tusen takk Janne det er DET jeg også har gjort...er det mulig??:humre:

Janne sa...

Tihi... Alle kan gjøre feil, og jeg lo godt av meg selv da jeg oppdaget feilen :-)
Bedre lykke neste gang!!