Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 4. august 2009

Tunika

En tunika til ferdigstilt.Denne i skyestoffet og lime interlock,begge fra Jny design. Jeg endret måten å gjøre rynkene på brystet på denne.Jeg la de i legg eller hva det kalles istedetfor å tråkle samt dra sammen undertrådene som jeg har gjort tidligere.Syns denne måten var mye greiere og det ble penere. Denne er solgt til ei snuppe som har endel lime/brune klær i skapet sitt;) Forøvrig en herlig kombinasjon! (350 kroner)

4 kommentarer:

Hello sa...

Som vanligt en superfärgkombo! Eller som vanligt? Du har nog överträffat dig själv, helt enkelt!

lillepooh sa...

Kjempeflott! Elsker disse comboene i jordfarger må jeg innrømme... Brun orange grønn... Ja...

Misunner deg at du får denne CP'en så bra til. Har krangla med min i hele dag...

MinaMirakel sa...

Denna kombinationen gillar jag speciellt mycket, ricktigt höstigt!/Åsa

Astrid sa...

Skikkelig fin tunika. Må nesten prøve meg på det mønsteret. Syntes ikke den var spesielt fin da jeg så den i Ottobre, men de du syr er jo kjempestilige!