Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 3. august 2009

Litt barselgaver.

Sist ut ikveld er litt barselgaver. Omslagsbody og bukse i str 56 og ett teppe.Body mønster har jeg tegnet av en Lindex body og buksa er Meedom form 1.Det er utrolig gøy å sy slike søte små klær. Teppe er nesten likt ett jeg sydde tidligere bare her er turkis fleece på baksiden.Det gikk noenlunde greit med kantingen helt til jeg klarte å få to skjøter oppå hverandre i slutten...det greide ikke merkelappen min å dekke over derfor lagde jeg en litt annen variant der merkelappen er.Ble egentlig veldig fornøyd med den varianten også;) Utrolig så mye kjappere det går å sy når man klipper en del plagg på forhånd og deretter syr etter farge osv.

7 kommentarer:

Madelene sa...

Jättefint! Hur hinner du med allt? Du måste vara en räcersyerska!

Retro Elephant sa...

Vilka söta hjärtkläder!

Psst! Nu är det auktionen på retro-kopparna på min blogg :)

//Lina

Kaoz sa...

Så søte og nusselige!! Kjempefine barselgaver =D

Hello sa...

Det blev ju väldigt fint med lappen så där också. Ser otroligt arbetat ut och det är bara du som vet och kan se att det är för att dölja ett misstag...! Snyggt!

MinaMirakel sa...

Supersött,gillar hjärttyget./Åsa

anna sa...

Så sött!

Strömming sa...

Helt underbara! Så söt den lilla bebben kommer att bli!

Tack för alla tips om mina CoverPro-problem! Ska testa lite mer i veckan och lär skriva om resultatet på bloggen min!