Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 4. august 2009

2 kjoler i reprise.

Disse kjolene er i str 2-3 år og lik en jeg sydde tidligere i str 3-4 år. Det er rart dette med farger.Den i 3-4 år var egentlig bestillt og jeg hadde rimelig frie tøyler men da hun så resultatet likte hun den ikke..derimot blir den sendt avgårde til en annen snuppe og jeg har fått bestilling på 2 akkurat make kjoler som også når sine nye eiere snart.Konklusjon: "Smaken er som baken..." Interlock fra Jny design,velour fra Mjuka tyger og mønster heeeelt eget;) (390 pr stk)

9 kommentarer:

Monica sa...

Ikke likte den?? GÅR det an???
Jeg synes ialle fall de er nyyyydelige!!! :) Men som du sier, det er godt vi er forskjellige! :)

lillepooh sa...

HVA?!? Går det an å ikke like denne fargecomboen?!?!?!?!? Helt superherlige!!!

MinaMirakel sa...

Konstigt att inte någon skulle gilla en sådan färgkavalkad!
Jag tycker ialla fall att dom var super./Åsa

anna sa...

Underbara!! Hur kan man inte gilla färgerna????

Fia sa...

Men hur kan man inte gilla färgarna??? Men vad skönt att någon annan fick njuta av kläderna då!

Hello sa...

Ja, smaken är, som sagt, som baken! En liten gissning kan ju vara att det är det orange som spökar. Jag har flera gånger fått "fria händer, men inte orange", så just det kan nog bli för mycket för många. Fast de har ju fel förstås!

Astrid sa...

He,he.. Heldig for meg at ikke alle liker denne herlige herlige kjolen og den knallkule fargekombinasjonen! Jeg er helt forelsket - og nå vandrer snart lillemora mi rundt i den :o)

Muviduki sa...

Sett så tøffe kjoler! Du er driftig, her popper det opp godbiter etter godbiter.

Shamu sa...

Akkurat det der har jeg også erfart... frie tøyler, så liker de det ikke.. mens andre hyler av glede når det blir til salgs. Kjekt at man har forskjellig smak, det er det som gjør oss unike.
Denne kan jeg derimot ikke fatte at ikke falt i smak, for den er helt fantastisk kul!!