Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 16. august 2009

Så de 5 siste..

Og vi fortsetter med noen luer til;) Også her har jeg vært i restehaugen.Syns ikke den minker merkbart men.. (150 kroner stk) 0-3 måneder 6 måneder(gitt bort) 0-3 måneder(gitt bort) 6 måneder 0-3 måneder(gitt bort)

9 kommentarer:

Ett Tu Tre sa...

Jag älskar babyhjälmar, jag köpte såna till mina två äldsta och till yngstan gjorde jag en variant i vävt tyg när hon blev äldre, men såna här i trikå är så fina, och sitter så bra på små bebishuvuden - synd att mina är förstora för såna ...Jättefina har du gjort i alla fall.

Helena sa...

Åh så många fina hjälmmössor du har sytt!

Petronella sa...

Oj, vad fina de är!
Har kikat runt på din sida och tycker du gör så mycket fint med roliga och fina kombinationer av olika mönster och färger.

Jag har själv tänkt sy en hjälmmössa men inte hittat något bra mönster. Får man fråga i vilken Gynther bok du hittade detta mönster?

Gekko sa...

Hehe, så fint at noen annen også sitter med hjelmproduksjon! Selv har jeg også sydd noen i kveld men i en litt annen stil enn de med skyer :-)

Retro Elephant sa...

Väldigt söta mössor, elefanterna är alltid så fina :)

//Lina

Villblomsten sa...

Så mye flott du har sydd siden jeg tittet innom sist :-)

anna sa...

Underbara!!

SiriR sa...

Wow, for en herlig samling med luer! Så mange fine:)

Jubel sa...

Så genial bruk av restestoff, og superfine luer din flink! :)
Sånne må testes ut etterhvert, har opparbeidet meg en halv restekasse etter klipperaid bare i kveld...Og med nyfødte rundt meg i vennekretsen og en verpeklar storesøster er det jo perfekte gaver også!