Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 18. august 2009

40000....og SALG!!

Det er mange besøkere det:) På nesten ett år nå har det vært så mange innom her og det er jo bare utrolig gøy! Jeg tenkte å feire med ett lite salg i bloggen.Derfor gir jeg nå 25 prosent i avslag på alt som er ferdigstillt og ligger i kategorien tilsalgs.(25 prosent av prisen som står der) Tilbudet varer ut August og her gjelder første mann til mølla:) Det har blitt endel Heilt spesielle klær rundt om på skjønne unger og det hadde vært utrolig gøy å få laget til ett actiongalleri.Så dere som har kjøpt klær er hjertelig velkommen til å sende meg en mail med bilder som jeg kan bruke i bloggen. Ha en superfin dag!!

9 kommentarer:

SiriR sa...

Wow, 40 000! Imponerende. Men så lager du jo også så mye fantastisk:)

Hello sa...

Grattis! Vilken otrolig mängd besökare du har!!!!

Doris_Assar sa...

Grattis!!
Ang mönstret på bebisbyxorna så är det Ottobre 6/2007. Dock bara i pyttestorlekar, stl 44-56 tror jag. :-)

Gunnhild sa...

så utrolig bra! gratulerer!
jeg er i allefall kjempe imponert over alt du gjør, og ikke minst..kjempe imponert!!

gunhhild

Shamu sa...

Gratulerer med ett fantastisk gøy jubileum.

Jeg følger med på mange blogger dnn og vann, men din er den jeg er innom hver dag, fordi jeg vet at her er det stort sett noe nytt hver dag. Det er sååå moro å se på alt det flotte du lager!
Keep up the good work!

Ragnhild Hetland sa...

Gratulerer med veldig mange besøkende! Må nok innrømme at eg står for en god del av besøka. Etter at eg tilfeldig kommer over bloggen din for ett par måneder siden så har eg besøkt den daglig. Du lager så mye fint og eg blir veldig inspirerert til å få gang på litt sying sjøl. Og så er eg så imponert over kor mye du produserer!

MinaMirakel sa...

Jag får gratulera, vad roligt!/Åsa

Linda sa...

Gratulerer med 40 000!!!!

Kaoz sa...

Oi!! Gratulerer så mye =D

Imponert over alt det fine du har fått sydd den siste uken!!! Flotte luer, stilige sett, tøff dametopp, og lekkert krabbeteppe =D