Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 19. august 2009

Knytebukse,teppe og tøy-engel:)

Aller først må jeg takke en tøy-engel;) En god kunde av meg sendte en hel eske med stoffer jeg skulle få av henne!Utrolig koselig gjort og siden jeg er en reser til å rydde i mailene mine så får jeg takke henne her.Jeg ble kjempeglad for stoffene og gleder meg til å bruke de! For noen dager siden sydde jeg det rosa teppet lengst nede her.Prøvde meg på å vrengsy+ laget en liten pyntebord på.Ble greit det,men jeg liker nok enda bedre å kante med coverproen da. Dette er til salgs for 250 kroner. Så idag fikk jeg en kjekk bestilling!Akkurat idet jeg skulle opp på syrommet datt den inn og siden den var gøyere enn det jeg hadde fore så var den kjapt ferdig. Knytebukse i str 68/74(Håper jeg...) Alle stoffer fra Jny design. Må si jeg ble fornøyd med denne søte gla`buksa:) (390 kroner)

10 kommentarer:

Madelene sa...

Knytbyxorna är ju bara för underbara!

.:. Christine .:. sa...

Helt super bukse, jeg er strålende fornøyd :D Tusen hjertelig takk!

Äppel Päppel sa...

Vilka underbara byxor! Och urmysig filt!

anna sa...

Älskar byxorna!!
Jättefin filt!

SiriR sa...

For noen fantastisk kule bukser!! Digger dem.

Og søtt teppe:)

Anonym sa...

Vad mycket fina saker här var på din blogg. /petra.h

Fit mum sa...

For en utrolig flott fasong og kombinasjon av tekstiler!! STILIG!

Kaoz sa...

Skikkelig glad bukse! Herlig =D
Og teppet ble så nydelig søtt =)

Hello sa...

Grattis till tygängeln! Jag ska faktiskt sälja min gamla overlock för en tyghög från en tjej som tidigare har gett mig tyg som betalning.

Det blev ju fint med en vändsydd filt också!

MinaMirakel sa...

Så söt./Åsa