Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 5. august 2009

Joggedress

Også dette en reprise men litt endring på applikasjonen og i størrelse. Dette settet er til Vegard og er laget ekstra smalt i størrelsen så det passer han perfekt når han freser rundt på oppdagelsesferd. Str 2 år.Stripete interlock+ribb fra Jofotex,velour fra S&S. (550 kroner for sett)

7 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vilken fin applikation, gillar!gillar!/Åsa

anna sa...

Underbar dress!! Kul applikation!

Kaos eller ro? sa...

Den dressen var kul! Stillig appliksjon, verkeleg for seg gjort- som me sei på sunnmøre :)

Fia sa...

Du gör så fina applikationer!

Chatrine (Hekle Hulen) sa...

Må virkelig si du er flink! Jeg har sittet å drømt meg bort på bloggen din:o) Jeg har fått meg symaskin nå, men jeg tror ikke jeg klarer å sy sånne avanserte ting som du gjør! Skulle ønske jeg kunne lære meg å sy klær til sønnen min. Ha en fin dag!

Hello sa...

Oh så snyggt att sy fast applikationen med två parallella raksömmar så där!

Och nu ska jag hämta den nya maskinen!

mamma i nord sa...

Nydelig dress !!!