Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 19. juli 2009

Søt sommerkjole

Søt er ordet som popper opp i hodet mitt når jeg ser denne kjolen.Skikkelig sommerlig og glad.Denne blir perfekt til ei solbrun lita tulle med jordbær i munnviken og sand mellom tærne;) Ei vennine kom med sengesettet og ønsket seg kjole til snuppa si. Idag er den "store sydagen" hvor jeg har fåt kosa meg masse på syrommet. Kjolen er str 92/98 og er ett gammelt burdamønster.Skråbånd fra S&S.

6 kommentarer:

Lallis/Helene sa...

Jättefin klänning! Sommrig och härlig!

Älskade Hjärtegryn sa...

jättefin och sommrig!

Mockolini sa...

Oj oj helt underbar klänning =)

annesand sa...

Så lekker kjole. En skikkelig blomstereksploson. Perfekt utnyttelse av mønsteret!

Hello sa...

Den var verkligen supersöt!!!

Ett Tu Tre sa...

Klänningen är fantastiskt fin! En riktig sommaräng.