Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 19. juli 2009

Nok en knytebukse

Denne er bestillt av Frøken Annika;) Litt stor til henne (str 4 år) men hun var veldig fornøyd.Vil tro de er rimelig herlige å ha på seg ja.Ribb fra S&S og velour fra Jofotex. Mønster eget inspirert av Kokalal. Tips: Det er utrolig stor forskjell på hvor tykk ribb er og den som kommer fra S&S er enten veldig "slakk" og tynn eller nokså "kompakt" og tykk.Denne var av den siste sorten og det blir i overkant tykkt for coverproen å få det fint til der kantebåndene lapper over hverandre.Så Ribb/Jersey/interlock som er myk,forholdsvis tynn og med god strekk i syns jeg fungerer best til kanting.

4 kommentarer:

Madelene sa...

Jätte fina! :0) Fint du fått ihop ränderna!

anna sa...

Jättefina! Ränderna är perfekta nu!

Ett Tu Tre sa...

Jättefin byxa, både denna och den brun-gulrandiga i ett av inlägggen här under. Och söt och nöjd dotter. Hmm, nu blir jag sugen att sy en sån byxa till min dotter ... de från förra året är för små nu ...

Mockolini sa...

snygga byxor och jätte härliga bilder =)