Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 19. juli 2009

Knytebukse

Siste innsatsen denne helga;) Tror det blir denne buksa som blir bursdagsgaven istedetfor "Biebuksa".Også denne str 2-3 år. Har kantet med tynn interlock med lycra(?) tror jeg det heter fra Mjuke tyger.Blir kul effekt synes jeg men den var litt vel tynn til kanting så jeg måtte passe veldig på så ikke den krøllet seg inn i kantebåndsapparatet. Nei nå er det ny uke og nye muligheter;)

8 kommentarer:

Sandra sa...

Va mycket fint du gör. Hoppas det är ok att jag la till dig i min blogglista.
Nytt tyg från Jofotex med. vad är det för slags motiv?

Aleisa sa...

jättefina, kempe snygga, jag skulle behöva lite hjälp med den typ av kant, hur gör man?

anna sa...

Underbara!!

Fit mum sa...

Flotte bukser; kult med detaljene i kantbåndet!

TIA sa...

Gud så mye fint du har sydd gjennom sommeren ! Andre har ferie og du syr, så tråden spruter jo !! Målløs som alltid ! Fantastiske ting !

Linda sa...

Såh den ribben var stilig!!!!

Hello sa...

Åh, så bra det blev med den mönstrade kanten! Det var värt allt extra jobb! Hoppas mottagaren har vett att uppskatta gåvan!

Strömming sa...

VAd fint det blev med filurerna som kantning och mudd!