Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 5. mars 2009

Søsken-matching *SOLGT*

En morsom bestilling fikk jeg igår kveld faktisk,og siden jeg venter på stoffer til de andre bestillingene mine kunne jeg gå igang med denne med en gang. Søsken på 2,5 og 7 år skulle få seg heilt spesielle klær.Jeg fikk velge stoffer og farger og eneste kriteriet var at de godt kunne matche men trengte ikke være like.Sånn liker vi så igår klippet og funderte jeg og idag sydde jeg det sammen. Gutten på 7 var slank og lang så da lagde jeg en genser i den fasongen.Itilegg bestilte moren en stjernelue og den fikk jeg også velge farger på.Blir spennende å se om klærne faller ismak og ikke minst om de passer.Jeg er strålende fornøyd med fargene sammen ihvertfall:D (Kjole 420,genser 300 og 380,lue 200)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Guri malla så fint!! Helt fantastisk, dette gleder jeg meg til å bruke!! Tusen takk!

Sissel

anna sa...

Så himla fina! Gillar speciellt stjärnmössan!

OttoPippi sa...

Så himla roliga alla dina modeller är!! Mössan var grym!

lillepooh sa...

Herlige fasonger og fargecomboer!

mamma i nord sa...

Å du lager så mye flott.
De Tunikaene dine er jo bare rålekker.

Det ligger en utfordring til deg i bloggen min.