Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 9. mars 2009

Genser og tights *SOLGT*

Dette settet er bestilt av ei venninne.Genseren er til sønnen og tightsen til datteren.Sønnen ble så skuffa sist da bare søsteren fikk seg klær-klart han også måtte få seg noen nye klær.Får håpe han liker genseren.Den er laget av ribb og isoli fra S&S,flodhester fra Jofotex.Str passe vil jeg tro;) Har laget den etter mål,men tipper den er str 5 år.Tightsen er laget av ribb fra S&S og er str 2-3 år. (200 for tights og 320 for genseren.)