Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 3. mars 2009

Hemmelig venn gave

På sykroken har vi hemmelig venn runder der vi får hver vår venn å lage eller kjøpe en gave til.Denne gangen hadde min hemmelige venn 3 unger så da fant jeg ut jeg ville lage hver sin undertrøye til dem.Minstemann fikk den grønne med flodhester,jenta sin ble lyseblå og rosa og eldstemann får den stripete.Jeg er veldig spent på hvordan størrelsene er for mønsteret er tegnet ut fra ett jeg har i str 3 år...og eldstemann brukte 134...men krysser fingrene for at de er brukendes.5 kommentarer:

anna sa...

Jättefina!!

LilleLeo sa...

De var kjempe fine!

Retro Elephant sa...

Riktigt snygga!

//Lina

mamma i nord sa...

Kjempeflotte undertrøyer !!

Pickles sa...

Oj, det var en heldig hemli-venn!