Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 26. oktober 2008

"ugler i mosen"

Her kommer en liten søt genser i str.68. Denne har jeg knota med i hele kveld-jeg å pfaffen var ikke venner og jeg gjorde ørten teite feil som jeg måtte rekke opp osv...noen dager går bare alt skeis;) Men den ble nå litt søt tilslutt da:) Uglestoff fra Jofotex og ribb+ ermer fra en gammel topp.Brukte kantene på toppen som ermer så der slapp jeg unna billig;)Likte godt den smale ribbkanten nederst.Da ble det litt mer genser enn en trøye og jeg syns fasongen ble penere da.Mønsteret er tegnet inspirert av heldrakmønsteret til S&S. (250)

3 kommentarer:

Ett Tu Tre sa...

Gullig! Och så snyggt med de röda ärmarna till. Bra att kunna återanvända ibland.

OttoPippi sa...

Jättesnygg!!!!! Du gör verkligen härliga grejer nu!!!! :-)

Helena sa...

Jättefin tröja!