Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 24. oktober 2008

"Elefanter på sidespor" *Gitt bort*

Skikkelig bommert på ene armen med elefantene opp ned...jaja jeg hadde sydd sammen så mye da jeg oppdaget det at jeg ga blanke. Strekken burde vært andre vei i ermene men det brydde jeg meg ikke om siden jeg innbillte meg dette ble penere..Veeeel uten elefanter på hodet da...hehe.Anyway, den gikk greit å lage men som dere ser er den jo blitt litt strekt nede ved bånda liksom...vet ikke helt hvorfor jeg men er vel øving som må til.Knappene er ikke satt i enda-har trykknappskrekk;) Men får smile til mor tenker jeg. Stoff og ribb fra Jofotex og mønster fra Stoff og stil. Denne er str.68 (320)

4 kommentarer:

mamma i nord sa...

Fasongen på denne var knallkul, og litt Elefanter på hodet spiller vel ingen trille.
Og du det er ikke så vanskelig med trykk knapper når du har prymtang, så jeg anbefaler deg å prøve.

Klem MIN

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!Ja jeg må få tak i sånn tang,men her jeg bor er det dårlig utvalg så det tar nok litt tid;) Får sy en ny å teste trykknapper på:)

Ett Tu Tre sa...

Nej, vilken otur, men jag måste erkänna att jag inte tänkte på det förrän jag läste din text. Men modellen är fin.

OttoPippi sa...

Jösses vilken cool retromodell precis i min stil :-)