Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 27. oktober 2008

Sminkepung *Gitt bort*

En liten sminkeveske ble til idag.Gøy å pusle med litt andre ting innimellom.Skal nok lage flere varianter men ville teste litt og hadde ikke lyst å bruke mønster idag så denne er laget etterhodet.Ble litt søt da:)Sydd av bare bomullstoffer og ett lag med vatt inni.

3 kommentarer:

OttoPippi sa...

Nu ligger du verkligen i och syr som en galning!!!! Duktig på förvaringar är du också!!

Heilt spesiell sa...

Hehehe denne var jo rimelig kjapp og grei da;) Takk for koselige ord Ottopippi:)

Rampen sa...

Søt mappe! Jeg har forresten gitt deg en award - se her: http://rampeterten.typepad.com/rampeterten/2008/10/jeg-har-f%C3%A5tt-en-award.html

Rampen