Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 17. september 2008

"...med hale kort å nese stor..." *Egen*

Såklart var den første buksa litt liten til Annika og siden hun er rimelig Mummi-fan måtte jeg til å lage ny;) Hadde ikke mer av den røde corden så dette ble en litt dusere variant..liker best fargene på den første da men tipper snuppa blir glad når hun kan ha på seg Mummi-bukse imorgen. Mønster på begge er fra Børnetøy du selv kan sy 0-4 år.

4 kommentarer:

HobbyMegHer sa...

Vannvittig fin bukse!!!

OttoPippi sa...

Vilka urhärliga byxor du sytt på sistone!! Och toalettväskan!! (Som jag snart bara måste pröva mig på :-)). Jag är bortrrest nu men längtar verkligen hem till symaskinen!! Ha det bra!!!

mamma i nord sa...

Disse buksene var bare så flotte.
Synes begge rødfargene var nydelige.....smelt....

Ett Tu Tre sa...

Dessa är också jätte fina. Gillar modellen skarpt.