Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 17. september 2008

"...å Mummi,Sniff å alle vennene.." *SOLGT*

Idag har jeg nynnet og trallet på Mummisangen mens jeg har sydd.Fikk kjøpt litt Mummistoff av http://www.retroelephant.com/. Knallkjekt! Og idag har jeg såvidt klippet litt i det;) Skulle bli en bukse til Annika men den var akkurat litt liten.Er nok en str 2 år,men Annika trekker endel. Corden er fra Kreaktiv på Kvadrat. Jeg har gjort en litt enkel variant på selene som dere ser siden de jo er bak.Så slapp jeg kante rundt foran for det er såpass knotete. Bak der jeg har strikk laget jeg løpegang(Etter tips fra Jubel). Synes det ble litt penere og bedre strekk i strikken enn om jeg strekte strikken mens jeg sydde. (Hoho beste setningen) Ribb nede for det er jo bare veldig anvennlig da. Well here it goes : (380)

3 kommentarer:

Ett Tu Tre sa...

Fantastiskt fina byxor. Gillar den röda färgen och den mönstrade fickan. Nu blir jag jättesugen på att sy ett par till yngsta dottern (men hon behöver verkligen inga fler kläder).

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!
Her i huset har min datter også aaaaaalt for mye klær;) Itillegg til å sy er jeg glad i å shoppe...så skapet er det haug på.Og når jeg får meg overlock blir det ikke bedre vil jeg tro...men gøy det er det!

Retro Elephant sa...

Jag ser att du använder mumintyget :) Vad fint det blev! :)
//Lina