Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 20. september 2008

Forsøk på applikasjonsøm.*Egen*

Har kun sydd med tett i tett sikksakk på applikasjonene før,men idag testa jeg applikasjonsøm. Har en veldig kul effekt synes jeg-men det var vanskelig å få til...stressa skikkelig med å treffe akkurat kant i kant med stoffet så mulig det ser litt ut som jeg var på en snurr da jeg sydde..hehe.. Corden er gardinlengd fra Kid,Ribb fra S&S,applikasjonstøyet fra Fretex. Inspirasjonen på applikasjonene er fra Jubel:)

5 kommentarer:

Gryda sa...

Enig med deg, applikasjonssøm er ikke så lett å få til pent. Men dette ble jo riktig bra, minst like fint som mine forsøk :)

OttoPippi sa...

Gud så snyggt det blev!!!

Heilt spesiell sa...

Tusen takk! Har laget forklekjole til som jeg skal legge ut bilder av,men det blomstrete stoffet var nok penere på bare noen applikasjoner enn en hel kjole.Det var litt vel utvasket.Men Annika var nå søt i helt sett uansett;)

Ett Tu Tre sa...

Snyggt! Kommer ihåg att jag också använt mig av den sömmen för några bilapplikationer en gång, i tröja i trikå och applikation av trikå, sen dess har jag använt tät zick-zack igen. Jag igllar modellen och färgerna på dina byxor också. Härligt grön färg, men vad har du för mönster till byxorna?

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!
Mønstereter vel fra "børnetøy en selv kan sy 0-4 år" Elsebeth Gynther-men det er gjort om litt så høyden i livet er kortere(pga ribben) + de er noen cm smalere faktisk:)