Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 10. september 2008

Koselig Award fra "Floppetiflopp"

Har fått koselig kommentar på bloggen til Floppetiflopp jeg: Heilt spesiell: Lager utrolig mange søte barneklær...og andre ting. Også en plass for god inspirasjon Veldig gøy at jeg kan være til inspirasjon,og gi bittelitt tilbake*rørt* Jeg sender hilsen videre til disse tre: http://christinasin.blogg.se/ :Ingen lager toalettmapper som du!De er bare rålekre! http://gekko-attsyengecko.blogspot.com/ :En av de første bloggene med barneklær jeg oppdaget.Her er det bare utrolig mye fint.Jeg kan sitte en hel kveld å bare beundre. http://cecilierott.blogspot.com/ :Cecilie lager det flotteste veskene.Superkule stoffer og kombinasjoner,og er utrolig flink å lage mønster selv. Så nå er det deres tur å gi bort 3 awards hver;)

3 kommentarer:

Gekko sa...

Oi, takk! :-) Jeg blir utrolig glad og stolt, du lager jo så mye fint selv! Jeg gleder meg forresten til å se alt du kommer til å lage når du får overlock!!!

Christinepusen sa...

Tusen takk :) Du lager masse masse flott selv også.
Jeg har ikke awarder og sånn i bloggen min, men setter selvsagt veldig pris på å få de uansett :)

klem Christine

Cecilie sa...

Tusen takk! :)
Det er lenge siden jeg har vært innom bloggen min så denne hadde jeg ikke fått med meg, artig! :)

Klem fra Cecilie