Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 10. september 2008

Toalettveske *Gitt bort*

Min aller første toalettveske.Dette var gøy! Bortsett fra at den ble størrelse sminkepung istedet for toalettveske da,men det er lett å fikse til neste gang.Planen var en litt maskulin toalettveske i julegave til far.Får nok lage en større;) Innside og kanter er bevernylon og utside kraftig bomullstoff.Foret med tynn vatt.Utrolig gøy å sy!

3 kommentarer:

OttoPippi sa...

Herregud så fin och proffsig!!!!!!! Vad har du fårr mönstret och hur gjorde du för att sy den??? Vill också!!! :-)

Heilt spesiell sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Heilt spesiell sa...

Takker:) Jeg har fått oppskrift på Sykroken.Er du medlem der?Knallkjekt forum.Kan spørre om jeg kan få sende deg oppskrift på mail eller noe?Viss du ikke er/vil være medlem?