Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 9. september 2008

"Brune elefanter" *Egen*

Dette herlige stoffet skulle jeg egentlig la være å sy av til jeg fikk meg overlock...meeen det klarte jeg ikke;) Så da ble det en myk og god joggebukse til Annika:) Ribben er fra Jofotex og den var annderledes enn jeg var vant til,så den kunne vært noe strammere i livet,men tror det duger.

4 kommentarer:

Naíma´s sa...

Jättefint med gult till dom bruna elefanterna. Länkar till dig så att jag hittar hit till din trevliga blogg igen.

Floppetiflopp sa...

Du lager vannvittig mye fint! Er stadig innom for inspirasjon. Har lagt ut en liten hilsen til deg på min blogg :)

Kort og Søm sa...

Fin bukse med fine elefanter. :o)

OttoPippi sa...

Snygga!! Helt i min smak!! Jag har ju inte sytt nåt av mina bruna elefanter ännu, skall också bl a agöra byxor! Gul mudd till passar ju jättebra! :-)