Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 8. september 2011

To joggedresser

Nå er høsten kommet og da trengs myke gode og litt varmere klær. Her er to joggedresser sydd på bestilling. Alle stoffene kommer fra Sydilla og mønster er som vanlig egenmekka.
Det lilla settet er i str 86. Pressen forann på buksene har jeg visst helt dilla på for tiden og syns det er skikkelig dekorativt. Buksemodellen på den lilla buksa er litt smalere nederst, mens den grønne buksa har mer ballongfasong. Lang ribb på armene og en liten knapp i nakken og rynker forann pynter opp.
Den oransje blomstrete genseren er sydd av deilig myk isoli (joggestoff). Denne fikk en grønn knapp i halsen og er ellers en smal og fin modell.  Str 98 på dette settet.
Genser 300/350 og bukse 290/330

7 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Härligt med sydda pressveck på brallorna!/Åsa

Hegeslilleboble sa...

Knallfine, det gjør seg med den pressen i buksa altså:).

Hannelt sa...

Flotte sett! Likte de grønne buksene :)
God helg!
-Hanne

Else Marie sa...

Flotte ,ja disse pressene gjør mye.Husker jeg hadde slik selv i penbuksene jeg heeee

Monikum sa...

Kjempefine sett! Den grønnebuksa hadde en herlig fargekombo!!
Lykke til med salget på det herlige bodymønsteret ditt. Kjempeflott tiltak. Jeg vet hvor strevsomt det er å jobbe seg frem til gode mønster!

Klem monikum

Kobra sa...

Så flotte klær! De grønne buksene var knallherlige! :D Grønt er jo så nydelig :D

Umulia sa...

Flotte dresser. Likte spesielt den øverste!! Gjør seg veldig med press i buksene.