Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 3. september 2011

Actionbilder og mønstersalg

Som jeg skrev i innlegget under selger jeg nå mitt bodymønster til de av dere som måtte ønske det. Det kommer i str 56-92 og er tegnet inn på A ark så man må klippe til og tape sammen den ene delen(bakstykket)
Det koster 300 å få ett mønster tilsendt.
Du kan sy bodyer med din vanlige symaskin og kante med tvillingnål. Jeg bruker overlock maskin og covermaskin.
Du får en arbeidsbeskrivelse som jeg tror og håper er lett å forstå. Faktura sender jeg på mail og for utenlandske kunder kan dere betale med pay pal.
Dette er ett mønster jeg er veldig fornøyd med selv. Det er smalt og godt på lengden slik at det passer fint om du bruker tøybleier slik som vi gjør. Armene er også lange slik at størrelsen passer bedre enn jeg syns mange butikk kjøpte bodyer gjør.
Jeg har ikke gått kurs for mønsterkonstruksjon, men har testet størrelsene på Anton og andre små modeller mens jeg har endret og styrt på til jeg var 100% fornøyd.
Det som skiller dette mønsteret fra mange andre er at man HAR LOV å sy for salg av det. Du kan sy så mange bodyer du vil til eget bruk OG for salg men ikke bruke det til industriproduksjon og heller ikke kopiere selve mønsteret.
Jeg irriterer meg grønn på at det ikke er lov å sy for salg av mange mønster så dette er mitt bidrag mot det og jeg håper dere flinke syblogger der ute griper fatt i stafettpinnen og lager lignende mønster for salg. Det er jo endel arbeid å få laget det men når responsen har vært så overveldende bra som nå kan man jo ikke bli annet enn glad. Så får jeg håpe mønstret svarer til forventningene. Jeg gleder meg ihvertfall til å se alle de Heilt spesielle bodyene som dukker opp rundt omkring.
Noen savnet actionbilder av bodyen og det knipset jeg idag morges. Her er Anton i sin body. Den er str 86 og han er 80 cm lang og 11.2 kg med herlig tøybleiestump;)

 Her ser dere knappeåpningen som kun er på ene siden


10 kommentarer:

I en Sving sa...

Så tøff body. Og modellen er tydeligvis litt av en handyman :)

Ha en flott søndag!

Zopp Design sa...

Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

SyLykke.com sa...

Hei. Sendt deg en bestilling på mail.
Inger Johanne

Retro Elephant sa...

Härliga action-bilder!

//Lina

MinaMirakel sa...

Det ser ut att vara perfekt passform!/Åsa

JunePune sa...

Kan norske kunder også få betale med paypal pretty plis?

Anonym sa...

Oj det var en fin body...men kanskje en litt stiv pris???

Heilt spesiell sa...

Anonym: Det er fritt frem om du velger å kjøpe eller ikke;) Jeg har laget det pga etterspørsel inne på ett norsk syforum. Jeg har jobbet med mønsteret i over ett år og har tilgode å finne ett annet bodymønster som faktisk fungerer, og man har faktisk lov å sy for salg av det. Prisen ble bestemt inne på forumet og det er over 60 stk som allerede har kjøpt det. Syns du det er dyrt så lar du bare være å kjøpe jeg senker ikke prisen.

BoHo sa...

Det ser ut som eit veldig bra mønster, og prisen er på ingen måte for høg:-)Eg har prøvd sjølv å laga eit godt mønster, men utan hell. Så no har eg sendt bestilling på mail på dette mønsteret!

Izabella Nowotka sa...

Super wpis. Pozdrawiam i czekam na więcej.