Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 11. juni 2010

Shorts -ny modell

En kjekk bestilling på korte shorts kom inn her om dagen.Jeg hadde ingen oppskrifter på det så da var det bare å tegne i vei.2 skulle være i 116 og 2 i 104 til to brødre som bor ikke langt unna meg;) Jeg sydde flodhestshortsen først så de fikk teste om str. passet.Det gjorde den men endret bittelitt på str på de neste. Så nå er ikke mindre enn 4 shortser klare og vi håper sommeren kommer allerede på søndag. Stoffer fra Jofotex,Mjuka tyger,S&S og Cetho/Jny design. (250 kroner pr stk) Jeg legger også inn bestillingstopp nå.Det blir for travelt nå som jeg er 30 uker på vei og bekkenet mitt krangler.Jeg kommer til å sy når jeg føler for og legge ut ferdigstilte plagg for salg men da slipper jeg tidspress av noe slag. Lillebror er ventet i August og når han kommer blir det naturlig nok en periode med mindre tid til søm.Da skal jeg nemlig bare kose med ham og lukte på den herlige babylukten;)

5 kommentarer:

Liten og stilig sa...

Stilige shortser ;-)

Ingrid sa...

Kanonsnygga!!

kaoz sa...

Utrolig tøffe og glade shortser!!!

Älskade Hjärtegryn ® sa...

Du har en award hos mig :)

MinaMirakel sa...

kul kombosar med tygerna, jättefina!/Åsa